Club Extreme

Club Extreme
toltec's picture

Галерията е оправена

Както можеше да видите нещо и беше станало на галерията - т.е. аз я прецаках ;) но сега я оправих и вече работи безгрижно, само ще помоля хората които са слагали наскоро снимки и албуми да ги сложат пак.... ...

kalin's picture

Ходене на Триглав и Пъкленица края на Август

Планирам ходене на Триглав и Пъкленица последанта седмица на август. Ние сме една кола - Деси, Крис и аз. Там ще се срещнем с групата която се връща от Италия. На Пъкленица е много яко. Има спортни турове от всякаква категория.

kalin's picture

Идея за разхлаждане

И тази година рожденният ден на Веско не мина без водна проява. За повече инфо: http://www.clubextreme.org/index.php?q=gallery&g2_itemId=27367&g2_navId=x672cf302

За лудите сърфисти!

http://www.dumpert.nl/mediabase/9755/217d8b2b/index.html

toltec's picture

Препоръчва и НЕ Препоръчва

Здравейте всички,

отоврих 2 нови неща на сайта - Клуб Екстрем Препоръчва и Клуб Ектрем НЕ препоръчва,

давайте мнения и становища за други подобни - защото си мисля че това е един от начините нещо наистина да се промени и да ни е по-добре като ходим сред природата. Няма смисъл човек да си къса нервите - по-добре е да си прави кефа. За това ще правим реклама на Добрите и анти-реклама на Лошите. 

ski-kite

http://www.supadump.com/videos/063-ski.php

тва е ебати екстремията... 

vishko's picture

Фото-конкурс Планини и хора

Кафе клуб Extreme е създаден с една основна цел: да предостави пространство за изява на хората с приключенски дух, отношение към планините и дивата природа.
Така първата ни инициатива цели да провокира планинарите-любители на фотографията с конкурс на тема „Планини и хора”.

vishko's picture

Прожекция в клубното кафе

Здравейте приятели,

Утре вечер (вторник 21-ви ноември) след акцията пред Министерството на околната среда и в(ре)дите (инфо за акцията: http://www.zazemiata.org/prisastvie.php) ще има After Action Party.

Предаването „Раница” и неговите автори ще представят Иракли, 7-те Рилски езера и още ... такива каквито все още са.

А Югозападът? или бюро за запознанства :)

Здравейте и от мен. Понеже нямам възможност да идвам до София всяка седмица, а съм от Благоевград, реших да отворя нов topic, зов за помощ. Това което не мога да разбера е защо няма нито един клуб в Благоевград, който да се занимава с катерене при положение, че местоположението му е много добро (кеф ти Рила, кеф ти Пирин или Родопи). Та аз досега не съм се катерил, но имам огромното желание да започна, а де факто нямам удобни условия. Ако  имаше например нещо като ускорен курс или нещо такова а...? Или някой от Благоевград или региона, който се занимава с това реши, че може да ми отдели малко време, нека пише. А и въобще ще ми е интересно да срещна нови хора (от наш'те), та с оглед идващата зима може и да се засичаме по хижите.

vishko's picture

Снимките на Extreme

Здравейте,

Кафе клуб Extreme обявява конкурс за най-яките ваши снимки свързани с катерене и планини. Изпращайте снимките до 30.11 на e-mail vishko@gmail.com. След детаилен преглед от журито ще се изберат 10-12 снимки, които ще бъдат окачени в кафето и ще може повече хора да ги видят. Авторските права ще бъдат запазени :) 

Syndicate content