warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clubextreme/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.

Climbing and Mountaineering

Climbing and Mountaineering
iovan4o's picture

Алпиниада за девствена Рила - 8 Декември 2007

 
Сигурно вече сте чули, че се канят да застрояват Рила и да я направят планински курорт от рода на Банско. В знак на това, че сме против застрояването, ще се съберем на х. Мальовица на 08.12.2007 г. на Алпиниада за девствена Рила. Алпинистите си искат Рила девствена!
kalin's picture

Избор на Еспадрили

Не мога да се сдържа да не споделя какво пише на кутията на еспадрилите 5.10, като отговор на редовната препоръка как да си изберем еспадрили за супер-микро ръбчета, поне(!) 3 номера по-малки:

Climbing shoes should not be uncomfortably tight, otherwise tears might keep you from seeing micro edges.

Учебни турове

Здравейте
Може ли да ми препоръчате масив близо до София със учебни турове които са добре наковани и подходящи за водене от начинаещ. Идеално във фантазиите ми са 2-3 тура не повече от 2-3 въжета и не по-трудни от 5+/6-, без надвеси и тавани (но да не ставам нахален все пак).

А Югозападът? или бюро за запознанства :)

Здравейте и от мен. Понеже нямам възможност да идвам до София всяка седмица, а съм от Благоевград, реших да отворя нов topic, зов за помощ. Това което не мога да разбера е защо няма нито един клуб в Благоевград, който да се занимава с катерене при положение, че местоположението му е много добро (кеф ти Рила, кеф ти Пирин или Родопи). Та аз досега не съм се катерил, но имам огромното желание да започна, а де факто нямам удобни условия. Ако  имаше например нещо като ускорен курс или нещо такова а...? Или някой от Благоевград или региона, който се занимава с това реши, че може да ми отдели малко време, нека пише. А и въобще ще ми е интересно да срещна нови хора (от наш'те), та с оглед идващата зима може и да се засичаме по хижите.

prodawam espadrili 5.10

Chisto nowi espadrili 5.10 Prima lace-up, za dama s fino krache 37 nomer. http://www.spadout.com/rock_climbing_shoes.php?shoe_t=3&shoe_id=38

cena: 100 lv, tel 0889 375 698 

n/a
vishko's picture

Мальовица 29-30.07

Здравейте, екстремци :)
тази седмица 29-30.07 мисля да ходим на Мальовица да покатерим. Тръгваме още в петък - спим на втора тераса, а в събота се изнасяме на Мальовишките езера. Ще катерим в района през съботата и неделята. Който още не е запрашил към морето нека да се включва. :)

vishko's picture

Екстремно лято 2006

Здравейте екстремци,

Част от клуба организираме следните прояви, който иска да се включва нека заповяда:

Монблан м. Юли.2006 – Италианския маршрут.

През първата половина на юли планираме да направим опит за изкачване на Монблан по италианския маршрут. Пътуването ще е с коли, а ориентировъчна цена за всичко около 500 лв. имайки предвид нашите предишни ходения в Алпите. Спането се предвижда да става на палатки ( но ако някой иска може да спи на Гонела хут срещу 30 евро на вечер). Ако остане време може на връщане да минем през Доломитите и да обходим някой интересен връх в района. Планираното време за цялото ходене е 9 дни.

Молба за съдействие: Free Climbing Fest - "The Fort'2006" - Празник на свободното катер

Федерацията на Българските алпийски клубове и Клуб "Екстрем" организират отворена катерачна среща.

През последните седмици нашият клуб участва  в разработването и екипирането на маршрутите в района на Крепостта "Боженишка Урвич". В момента сме се наели да организираме и проведем отворена катерачна среща и състезание на този нов обект. Моля всеки, който има желание и възможност да се включи с каквото може. Този уикенд 13-14.05.06г. ще сме на "Крепостта" - с. Боженица и ще доекипираме и подготвяме маршрутите. Състезанието и срещата ще се проведат на 20 -21.05.06. Ще са ни необходими съдии и хора за подготовка и провеждане на състезанието и срещата. За сега има готовност за поемане на пътните и дневни разходи на съдиите и другите организатори в дните на проявата. Моля! който желае да се включи да ми се обажда на мен - Киро -gsm 0887 550 718 или да се свърже с мен по e-mail: k.rusev@is-bg.net

Syndicate content