Digging and Exploring of New Caves

Digging and Exploring of New Caves
toltec's picture

В "Глинения Вятър"

Вчера, неделя, заедно с Меги и Иво отидохме на Боснек за  тесняка в "Глинения Вятър".

С Иво проверихме абсолютно всички места за продължение и накрая стигнахме до извода че тесняка от който духа  черпи въздух от повърхността от един блокаж. Намерихме и нещо интересно разбира се.

toltec's picture

През последната седмица

Това е накратко какво сме правили през последната седмица: 

На 15 октомври заедно с Краси и Меги продължихме работата в "Дъждовника&Змиите" - вече сме на 6 метра от повърхността - остава още около метър.

На 17 октомври заедно с Меги на Боснек -  търсене на нови входове.

toltec's picture

Ето какво написа един от клуба

т.н. Владо (Освалдо) написа следното относно мен ;)

а ти Наско, скачаш като ужилен ЗАЩОТО СИ РАЗСИПНИК, МНОГО ПО ГОЛЯМ ОТ ТЕЗИ, ДЕТО СА ТРОШИЛИ НА ПРОХОДНА. Защото нямаш елементарно екологично възпитание, защото собственоръчно си разбил входовете на множество естествено консервирани пещери, с идеалната цел да се навреш ПЪРВИ, да си откривател, без да те е еня какво си направил на флората и фауната, отваряйки запечатания вход... достатъчно години ти се наслушахме на хвалбите за взривени проходи, за заливане с бензин или палене на огън с цел разрушаване и последвало преминаване, за разбиването на пречещи ти камъни по пещерите, за "Копането" на теб и "бригадите" ти от курсисти и какво ли не още. Не съм съгласен с теб, и твоето време ще дойде и ти ще се облизваш на сухо някой ден, далеч от пещерите си...

Syndicate content