Ecology

Ecology Activities
toltec's picture

Изсичане на вековни дървета в Природен парк Витоша!

Месец февруари, 2015 г.

В една от най-дивите части на планината Витоша, вътре в границите на природния парк, на около километър на изток от с. Чуйпетлово, изсичането на дървета кипи с бурна сила. Черните пътища водещи към вътрешността на планината са обезобразени от тежки камиони, които навлизат, за да извозват отсеченото. Трудно се върви по тези пътища дори от туристи. Където е било удобно са направени нови пътища – огромни дупки в сърцето на планината.

toltec's picture

Гробище за Делфини

toltec's picture

Делфина попита: "- Институциите в България - Престъпници ли са?

Хорнология на случилото се на 02.08.2012, 12 часа след подаването на многобройни сигнали към 112 и полиция - мъртвия делфин все още е на плажа и нито една иституция не се е появила.

toltec's picture

Убийството на един възкръснал делфин

(поеместени са стресиращи материали и снимки, които всяко дете трябва да види за да знае отрано какви изроди има в България, както и какви управници и институции. Самооцеляване - деца! Самооцеляване!)

01. Август 2012 г. 18.30, плажа Корал, Черно Море. България. "Европа".

toltec's picture

ВИДЕО: Най-удобната смърт за един делфин

 

 

toltec's picture

Най-удобната смърт за един делфин

67 часа след като морето изкара очевидно прострелян мъртъв делфин от морето. 2 спетември 2011 година, 13 часа. Европа. България. На плажа седя и играя шах с Ева. Звъни ми телефона.

- Отзад зад плажа, на 10 метра по пътя за селото (Лозенец) в момента с багер изваждат делфина!

Будни ли сме или просто очакваме края?

Будни ли сме или просто очакваме края?

toltec's picture

Как един разстрелян делфин доказа че в България няма институции

Изминаха 3 дни от изплуването на тялото на разстрелян делфин на брега на плаж Корал. Няма думи които да опишат отвратителното деяние, което е честа и негласна "практика" по тези места.

toltec's picture

Сънят на един разстрелян делфин

Седим на плажа безгрижно следобеда на края на август. Към брега бавно се приближава нещо голямо, бяло и... доста зловещо. Чайка седи върху него и кълве. Морето изкарва голям 2 метров побелял делфин, вълните го лашкат и го обръщат и тогава се разкрива зловещата истина - по тялото му си личи откос от огнестрелно оръжие.

Syndicate content